PÅSKAFTON

På 20 minutas blir det påskbuffé. Vet inte riktigt, helt 100%igt, vad ett sådant innehåller MEN vet däremot att man får smartiestårta efteråt, så jag är måttligt till helnöjd.
 
Igår var jag i kyrkan med mormor och lyssnade på när dom sjöng/spelade i Jesus ära (SPOILER ALERT: pga. han blev korsfäst och dog)
 

INGE FEL MED ATT VARA EN TÖNT, OKOK

Varit och sprungit på stan i Luleå i princip hela dagen idag!
Åt världens godaste lunchbuffé på Symphonie först, sen slösa jag jättemycket pengar":-):-):-)" och fikade till sist på Friends. Äger.
 
Men shit, kolle på klocken. Den e ju fashion o' clock xD :P
 
 
 
Alla boys kan höra av sig på 070hoppasduesnygg123

VÅREN ÄR INSTÄLLD SHIT OMG LOL NE VAD HÄNDER.

Måste vara den enda som är ledsen över att det är lov nu. Eller alltså lov äger ju, men det innebär att jag kommer behöva gå skola alla dagar i veckan igen efter lovet, som alla losers :'(:'(:'( 
 
Och så måste jag göra bort alla seninlämnade skoluppgifter jag ej gjort nu under lovet och JAG VILL JU INTE (har ju dragit ut på det av en anledning???)
 
Imorgon ska jag kanske till Luleå (sprätta pengar, YES!)
 
E snygg ok.

MEN FÖRST LITE CYANIDE AND HAPPINESS

Kommer inte på något jag direkt vill ha sagt. Klockan är sent. Det är redan onsdag. Äter en jordgubbsmarabou trots att det är den värsta smaken. Jag borde sova. 
 
Undra hur många dagar i sträck man måste använda nässpray för att man ska bli beroende? Börjar bli orolig. Kanske är värt att vara utan syre på nätterna för att inte vänja kroppen... Imorgon i så fall, älsk ju syre.
 
Cyanide and Happiness, a daily webcomic

WHERE IS MY MIND?

Ångrade mig och såg Fight club i alla fall. Jäklar i helvete vad jag älskar den filmen!!
 
Nu vet jag inte riktigt vad man ska ta sig till, gå ner och fylla magsäcken kanske. Äger på att äta på senkvällen/natten. Får plats med huuuuur mycket som helst då. Och allt blir dubbelt så gott än vad det egentligen är.
 
Hitta en arkivis:):):):):):):)

Den är från nian. Hade kort brunt hår, ingen näsa och förespråkade pedofilism. Man älsk ju sä själv.
 
Och här är fyra stycken från början av tvåan. Var kameraskygg och hade jättekonstiga ögonbryn. Men sånt får man ju också ha.

MÅNDAG FAST DET KÄNNS SOM SÖNDAG

Jahapp. Förlåt att jag ej bloggar osv.
 
Är faktiskt sjuk än, har superont i halsen och har ingen tillgång till syre utan lite (massa) hjälp från nässprayen. Har dock varit feberfri hela dagen idag, även fast huvudvärken inte riktigt släppt ännu... Inte illamåendet heller fullt ut och nu gnäller jag ju bara, varför tror ni inte jag har bloggat HEHE...
 
Nu målar jag naglarna och allting är jättetråkigt, fick världcraving efter Fight club igår, men det har försvunnit idag och vad vill ens livet.
 
Arkiv tja lol vad händer

UNDRA HUR SIMON MÅR...

Första gången jag sitter vid en dator since tisdag morgon. Yeah, woah, shit. FYRA hela dagar. (när det gäller mig är det garanterat ett personbästa)
 
Åkte in på akuten onsdagkväll, spenderade fem förjävliga timmar där och blev sen transporterad vidare till barnavdelningen. Trodde jag skulle få ork mycket snabbare, men har bara degat i sängen sen min hemkomst. Är lite piggare nu, är inte lika ljuskänslig så hanterar att sitta vid datorn i alla fall och pressar med febernedsättande så kroppstemperaturen inte ska kunna gå upp ens en grad.
 
Är dock seg och svag så orkar inte vara uppe och gå så mycket. Bläblä, men enligt alla sjukvårdshemsidor ska jag vara helt frisk till tisdag och sen bara känna mig trött (aaaah, det hoppas jag verkligen för jag verkar då bara få mer symtom för varje dag som går)
Ps. om jag ej sa det, har jag typ A-influensa. Ni vet, sånt aftonbladet säger att "jättemånga" dör av... (ps2. gällde tydligen ba småbarn och 65+:are, AHA SKIT I MIG DÅ)
 
Vill göra detta, men pga. får syrebrist av att ligga ner kan hela mitt respirationssystem och mina bihålor fara åt helvete.

HAR I ALLA FALL AUTOGRAFER FRÅN HOCKEYSPELARE PÅ VÄGGEN (mobilinlägg)

Sitter här och bloggar i DIREKTSÄNDNING från barnavdelningen på sunderbyn. (därför jag ej bloggat sen i tisdagsmorse hehe :P)


Fick sportrummet, tycker det representerar mig till 100% :P
Bloggar sen, ok herå.

FAST KLOCKAN ÄR INTE ENS HALV ÅTTA ÄN

Haft panik hela natten och drömt mardrömmar om att jag försovit mig och även fast min väckarklocka aldrig ringde tog jag mig faktiskt upp i tid!!!! (är fan förvånad, kudos hjärnan)
 
Ska kasta i mig lite grötfrukost + nån äggmacka så jag orkar med att tävla som en GUD på Boda Borg och sen springa till bussen (man tror man har gott om tid, men det är då fan alltid bara en illusion)
HÖRS!
 
Dagens facelook :P

I NEVER KNEW BEING FAT AND LAZY WAS SO REWARDING!

Dags för sovis efter en lååååång dag av slappandes, mycket skönt och mycket dumt, då jag har skolarbete att göra bort (äh, tar igen det på påsklovet, vad har man annars det lovet för?)
 
Upp tidigt imorgon för att ta 8.10-bussen till stan för att sen åka till boda borg, jippieeeeeeee
 

SÅNT MAN ROAR SIG MED PÅ MÅNDAGAR

Idag har jag vaknat och insett hur sämst jag är i skolan YES!
Imorgon blir det i alla fall Boda Borg med några pinglor från klassen, för att sen göra bort lite samiskaplugg hos Hasse. Blir grymt! (Lovar någon plan kommer ändras, för gör jävlat alltid det då jag taggar och skyltar)
 
Har förresten sett något som kan vara det absolut roligaste jag någonsin sett på youtube, skrattat så mycket att jag har tränat fram ett sexpack. 
 
(Ps. min humor äger)

SUGER JU OCH VARA TJEJ IBLAND SÅDÄR

Igår for vi på akuten med lillesyster som hade jobbigt att andas, när vi var klara firade vi med middag från max. Jäkla nom. Sen for vi till Luleå för att hämta storasyster i Bälinge + massa andra stuff. 
 
Idag sov jag superlänge och har sen dess städat rummet! (ok, har faktiskt ätit gröt och duschat innan också)
 
Himlarns duktig även fast det känns helt såhär:
 

SNÄLLA KAN JAG FÅ EN RUBRIK SÅ JAG BARA KAN FÅ SOVA NÅGON GÅNG

Har längtat till denna tidpunkten, på denna dagen, typ hela veckan nu och skojar du vad bra det känns!
Även om jag garanterat kugga matten och kommer få rätta till projektarbetet en del, är jag glad att tre jobbiga grejer är över. Har dock än kvar lite restarbete, men försvinner i ett nafs om jag bara får lite motivation (hoppas jag...)
 
Nu är jag välförtjänt en lång pn, för vill verkligen inte spendera min fredag på något som helst annat sätt än sovandes (alltså, är inte sarkastisk.. är faktiskt jättemegasupertrött och orkar inget annat. på allvar)
 
Den här bilden säger "hej boys;)););)::pjyh jag har dubbelhaka men jag bryr mig ej, jag är alldeles för skarp men vet inte hur man retuscherar skärpa i picasa (till det mindre) blablabla kolla hur hemsk färgskalan är"
 
Den här bilden säger egentligen ingenting. Jag skulle ta kort och vinka, men då nös jag och kameran gled iväg så det blev suddigt. Hehe :P
 

INGEN KOMMER ÄNDÅ LÄSA DET HÄR FÖR DET SUGER UTAN BILDER WÖ

Seriöst, har pluggat hårdare än vad judarna spikade i Jesus händer på korset och nu jäklar ska jag briljera på historiaprovet! Matteprovet har jag prioriterar sist och räknar inget annat än komplettering där, för vet knappt fortfarande vad provet ens handlar om.
Så om mr. Nordh ger mig ett G eller mindre på historian, då jäklar. Inte för att jag kan provet sådär superbra i alla fall, men tänker inte ha kämpat i tusentals timmar och varit vaken långt över sovdags för ett G. NEJ SÄGER JAG.
 
Godnatt!
 
 
 

TIDSINSTÄLLT INLÄGG IFALL JAG SKULLE FÅ FÖR MIG ATT PRIORITERA PLUGG FRAMFÖR BLOGGEN (HEHE, SKULLE JAG VERKLIGEN DET?)

Saker jag hatar (okej, blir provocerad utav):
- Folk som ska "puffa" sina föremål som de säljer i köp/sälj-sidor HELA JÄVLA TIDEN. Vi har sett dina saker nu, det räcker!!! 
- När folk postar bilder på facebook/instagram på något gott. Om ni ska göra det, måste ni också bjuda mig. Mvh
- SD:are (ta åt dig om du är en) :-)
- Folk som storwhinar åt skitsaker. Okej, man ska inte jämföra sorg, men din lack av en iphone är inte värt att grina över. 
- Folk som gör <3 efter varje statusuppdatering. "Duschen snart :)<3" "*en djup lyrics här* <3" "Godnatt alla:D<3" VAD ÄR DET NI HJÄRTAR SÅ HIMLA MYCKET MED ALLTING?
- F olk s om ba ra sär skriver allt ing he la tid en.
- När folk aldrig bloggar. Kom igen, jag har jättemycket att göra och inget att distrahera mig ifrån det???
- Att avast! jämt ska påminna mig om sin nya uppdatering. Försvinn. Lämna mig ifred. Kom tillbaka när jag har tid, cirka aldrig.
- Folk som pratar högt och livligt på bussen (speciellt på morgonen). 
- Att jag är kissnödig, men nyss målat naglarna så om jag går på toa så kommer allt jobb vara till spillo, men om jag inte går kommer allt kiss komma till spillo i sängen.
 

TRÄFFA DOCK EN AV MINA FD. BRUKARE PÅ VÄG TILL BUSSTATIONEN, VÄRLDEN GÖLLIGASTE KAN JAG LOVA.

ÅHHhhhhhHhh, imorgon är det historiaprov (typ världens största med WWI, mellankrigstiden och WWII) och sen efter det så är det matteprov på har absolut ingen aning ":-)"
 
Ville köpa vinddruvor och cola som pluggmotivation, men hade 2 kronor på kortet, ännu mer ":-)"
Dock fixade jag det sista med överförmyndarnämnden idag, så slipper trixa och greja med underskrifter och tusen papper nu och förhoppningsvis kommer pengauttagsbeviset imorgon på posten, wiiiiiiiie
 
Nu ska jag plugga, för livet suger och sen är det svinjäklakallt i mitt rum och sitter med världens fluffiga mysfilt och jag hade behövt en till, tror jag..
 
Det här är mina tankar och värderingar kring morgondagens äckliga prov:
Något man däremot kan roa sig åt är att jag ser ut som en isbjörn, eller en tjock fashion tant, eller en pimp. Fantasin har inga gränser ens!
 

VILL BAKA NÅT GOTT OCKSÅ, NU NÄR JAG ÄR SUPERHEMMAFRUN, MEN VAD ENS

Lagade middag till mig och lillesyster och då vi åt upptäckte jag att gratisversionen av quizkampen finns på android nu!!! Vilket innebär att jag inte gjort så mycket mer efter maten (och disken)... 
Men det var gott i alla fall. Jag som inte ens kan laga mat egentligen.
 

Blev kokt kycklig, ris och basilikasås (tror jag????) med sallad.


Åt som en häst :P namnam

Knattesaris hugger in i måltiden :PPPP
 
 
 

ONSDAG (eller visst är det, det?)

Nu är väl mitt projektarbete i stora drag klart, kommer förmodligen få fylla på lite mer här och var men förhoppningvis är den värsta biten över nu!!! Nu kan jag lägga all tid på historia/matteplugg istället. "Yay" ":)"
 
Men först ska jag laga middag för jag är kungen i köket :P NAE
 

INGEN BILD, INGA GLADA MINER.

Klockan är fem och jag har ont i min högra framtand. 
 
Skiter i allt och tänkte sova, inte för att jag förtjänar det, utan för att colan inte vill hjälpas något mer och känns som jag vänt dygnet helt åt helvete.
 
Godnatt:-)
 
 

BLÖÖÖÖÖRGH

Jag hatar, hatar, hatar, hatar, hatar, HATAR att göra min projektarbetesrapport. Värsta jag någonsin gjort. Om inte ett godkänt betyg hade varit grundande för vidareutbildning hade jag slängt skiten åt fan och tagit emot ett IG med öppna armar. Mitt tips till alla är att aldrig gå trean. Eller jobba i stor grupp. Och gör inget projektarbete som går ut på att samla fakta, utan gör någon stor grej praktiskt. Sug kuk. Hora. Hatar allt. Hatar alla. Blä.
 
Vill också slå Joffrey och påtal om det börjar Game of thrones igen snart, aaaaaah!
 
 

VAD HÄNDER ENS MED TIDEN, DEN KÖR JU NÅ JÄVLA MARATON PÅ REKORDTID.

Tjene mina karameller, idag är det tisdag. Vilket innebär att jag egentligen inte ens har tid att skriva detta.
 
Vaknade vid åtta någon gång och var kreativare än någonsin och alla problem jag haft med skrivandet av projektarbetet löste sig, TUR jag är bäst och skriver ner en lapp så jag skulle komma ihåg även nu då jag steg upp. Så hoppas det enbart kommer flyta på idag (okej förlåt, ni slipper "shit-va-plugg"-inläggen på lördag..)
 
Nu ska jag koka te för jag är djup och hänga tvätt för annars ruttnar den. SES!
 
Ps. fick min dip hem-kjol igår. SUPERFIN VAR DEN. Måste dock sköljmedlas för den var statisk som attan och sys till för den var lite stor i midjan.
 
Mitt nagellack sitter som sten för första gången på superlänge (ta i trä tjo) och skada mig igår på lillefingret då jag baka ananaspaj (som förövrigt var svingod) med knattesaris. Livsfarliga grejer dom där metallburkarna, men det gick bra för Sarah gav assistans i form av ett rymdplåster.

IG:N RULLAR IN SOM DE SKA, DET GÅR BRA NU.

Erbjuder härmed en miljard riksdaler till den godhjärtade individ som skriver min projektarbetesrapport – i MVG-kvalité såklart! Eller ja... En kram och ett skrov på sunes i alla fall.
 
Orkar eeeeeeeeej, måste typ spenderar hela dagen idag och imorgon att skriva klart den för måste tillbringa resten av veckodagarna denna vecka att plugga åt matte- och historiaprovet på fredag. Tag detta arma liv. Får åtminstone glädjas åt att jag är ledig till onsdag, som vanligt, och då har mer tid på mig att kirra't. 
 
Ps. är så Word-skadad att jag klickar "ctrl+s" efter varje mening jag skriver, för att försäkra mig att det jag skriver inte försvinner.... (Gör det till och med om jag skriver nåt längre i facebook-chatten till någon) :-(
 
HAHA gjorde det igen :(:(:(:(:(:(
 
'
 
 

SKRÄLL

Saker som suger med att inte vara 18:
- Man får inte vara medlem på tradera (vad äre för himla äckelregel??? horer)
- Man kan inte handla via internet eftersom man bara får besitta kuksugar-bankkort.
- Man får inte köra bil utan mammsen i passagerarsätet (kan dock ändå inte köra bil, men är en principsak!!!)
- Man får inte hyra lägenhet 
- Man får inte göra nåt
- Får inte jobba där jag vill
- Vill bara klaga
- Och vara 18
- Speciellt på studenten
- Och ha tillgång till diabetescashen
- Och slut på punkter
 

747 FÅR MIG ATT VILJA DRICKA TE

Hehe hoppsan har ju inte ens bloggat på två dagar. Har dock inte hänt så himla viktiga saker dock. Fick smörgåstårta till middag idag i alla fall och godis igår, äger enbart.
 
Och har pluggat en massamassamassa till historiaprovet nästa vecka och borde nog plugga lite till matteprovet också, för att inte tala om att börja hetsskriva projektarbetesrapporten... Kommer gråta av lycka då fredag nästa vecka är över, kommer inte bara ha gjort bort tre skitjobbiga skolgrejer utan kommer förhoppningsvis också fått ut mitt pengauttag från mitt spärrade konto!!! (hehe pengakåt javisst..)
 
Nu får jag inte blogga mer tycker min kropp då den levererade en känning, TY ENS DIABETESJÄVUL. 
 

DOCK CHECKAT AV LITE VIKTIGA MEJL FRÅN MIN TO-DO LIST.

Är dödstrött, ska nog slockna efter en lång dusch.
 
Har hur mycket skolarbete som helst nu, tre superstora deadlines nästa fredag... Förstår inte riktigt hur jag ska hinna med MEN.
 
 

JOBBIGT MED SKOLA IMORGON DOCK

Idag har internet varit nere i stort sett hela dagen så har ej kunnat blogga (skulle ändå inte ha bloggat även om jag haft internet hihi)
 
Fördrivit dagen med religionsprat med mormor istället, ska då briljera med MVG på religionsuppgifterna kan jag lova! Kan till och med ett bibelcitat utantill från Matt.7:12; den gyllene regeln. Grindarna till himlen kommer jävlat stå vidöppna då jag kommer (hoppas även på en parad med ballonger och att änglar blåser serpentiner på mig medan jag rullar in på en vagn dragen av hästar)
 
Snart blir det pannbiffsmiddag, mycket bättre än eva_koppens sill och potatis (HÖR DU DET!!!!)
 
Detta var min goda frukost, blåbärsgröt med kanel och mjölk med kaffe:-):-):-------)

HEHE NU KOM ADISON

YES!!!!! Är klar med en filmanalys, 12 points goes to Hannah WIÖÖWÖWÖWÖ. Ska till och med plugga imorgon också, jäklart. Någon borde brodera en tavla i min ära.
 
^ Så nöjd och lyckli.

NÄ NU FÅR DET HÄR BLI MIN RUBRIK

Har börjat få nåt jobbigt craving att spendera pengar (som jag ej har, hehe..) så slösar bort timmar framför online butiker och får aldrig något gjort... Men nu jäklar ska jag försöka göra bort massor med plugg, önska mig lycka till!!! (Om jag återvänder utan att gjort en uppgift har ni tillåtelse att kasta sönder min dator) (nä...)
 

HEJ JIMMY DEN HÄR RUBRIKEN ÄR TILLÄGNAD TILL ENBART DIG.

Nu är jag i Luleå och det kliar på den där simhuden mellan tummen och pekfingret...
 
Ska börja plugga på nåt snart, så fort jag får motivation tjalala.
Men först ska jag tydligen äta, för morfar ser på min näsa och mitt högra öga att jag är hungrig (?)
 
Hade 10 missade samtal när jag vakna och hade inte svarat på en enda av dom även om jag varit vaken, så det så.

FAST UNDRA OM MAN ORKAR PYSSLA MED KYCKLING DENNA TID PÅ DYGNET?

Är jättemegasupersugen på kinamat. Hehe ska gå ner och kolla vad köket har att erbjuda denna afton...
(Om någon känner sig manad att bjuda mig på sådan mat, kommer jag aldrig tacka nej)
 
Jag och min älskade (förlåt att jag slukade dig, saknar dig jättemycket)

HAHA MITT LOV VARAR ÄNDA TILLS TORSDAG.

Hehe gårdagen ägde, hade faktiskt inte kunnat föreställa den så rolig!! 
 
Imorse busade jag med Hasses vovvar i väntan på mamma, som hämtade mig kring två för att sen fara till nolia och låta mig övningsköra för första gången någonsin(!) (har inte ens suttit bakom en ratt tidigare...)  Och det gick faktiskt bättre än väntat och gjorde mycket mer än jag trodde jag vågade, även fast jag var superrädd i början och benen bara skaka när jag klev ur bilen. 
 
Imorgon ska jag fare till Luleå och sova hos mormor och morfar, blir bra. Får mer gjort där och behöver verkligen plugga...
 
Arkivis på mig och systeryster.

LÖRDAG DEN ANDRA MARS HEHE


Fördrivit min dag på detta sätt; ätandes godis. Äger enbart. Ska förhoppningsvis till stan på en timme, blir nog najs!
 

HAHA INGEN FRÅGADE ENS VAD JAG GJORDE :PP

Bleker utväxt och färgskadat tummen, ni då?

ALL YOU NEED IS LOVE, SKOJA... ALL YOU NEED IS HALLONGODISAR.

Den politikern som bestämmer att studiebidraget ska höjas med några hundralappar (tusenlappar fungerar också bra) får då garanterat min röst vid nästa val! För den som är nu räck då it till nååååå. Ge mig ett jobb pls.
 
Fyndade massor med nödvändiga items på stan idag och inte en enda av dem var ett klädesplagg(!!) är fan starkt jobbat utav mig, speciellt då vila lockade med en massa fint. Inhandlade i alla fall bland annat en hårfärg, så ska nog gå ner och färga min utväxt snart...
 
I övrigt har det varit en superdag, traskade runt ett tag på stan med Hasse, sen blev det världens velande om vad och var vi skulle äta och sen när vi anlände till casa del hasse blev det världens velande om vad vi skulle göra. Blev subland, tv-tittande, citronpajsbakande och massa pratande! Den där Hasse är rätt bra ändå.
 
 
 
 
 
 

UTPLÅNA VÄRLDEN, TACK.

Klockan är åtta och jag har legat i sängen klarvaken sen halv fyra och ska, utöver allt det, upp om mindre än fem timmar. YES precis vad jag önskade mig!!
 
Är typ trött men samtidigt jättepigg, tanken av att sova låter underbar och sängen är supermegaskön och vill aldrig lämna den, men så fort jag blundar så går hjärnan på högvarv och jag påminns om allting jag någonsin har glömt bort att göra. 
 
Inte bitter :):):):):)
 
Hatar min katt också, han är en jävla bitch. Ge mig denna istället pls.

KLOCKAN ÄR REDAN FREDAG OCH JAG HINNER INTE ENS MED.

Alltså ebay är nog min nya favoritaffär! "Hannah ebay är ingen affär" JO SÄGER JAG.
Man hittar seriöst allt där, fast tio gånger billigare än vad de kostar någon annanstans. Heaven.
 
Väntade med att blogga idag, bara för att jag stolt skulle kunna skriva "jäklar vad produktiv jag varit idag, gjort bort i alla fall en skoluppgift" men sen tog jag en pn som varade typ hela dagen, så nej. 
 
Imorgon ska jag lämna detta hem några timmar, möte med Lotta, springa på stan och sen äta glass med Hasse. Äger.
 
Bjuder på en arkivbild, dagen i ära. No need to thank me.

RSS 2.0