meow?

Ramlade i en pöl av färg igår. 
Ska dock göra om det, för att det inte kom riktigt överallt.
(Det är smuts på spegeln, har inte vita ögonvrår)

NEEEEEEEJ.

 

SONS OF ANARCHY!!!

Föll direkt, jag är fan kär!
 

- Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Eftersom att Jonsson är en hora och dissar mig för HoN, spenderar jag början av min sweet seventeen-dag med min allra trognaste vän Håkanbråkan!
 
Tagga tårta och världens godaste middag då jag kommer hem igen senare idag, efter en helg med en av världens finaste vänner. Även fast HoN 99.9 % av gångerna kommer högst upp på prioriteringslistan.
Ps. han vann just sitt game, YAY.
 
Yes, yes I will.

heiheihei

KUL Å VA 17 NU DÅ OSV.
 

<3

Tumblr_ldeipuuuwd1qaxm50o1_500_large 
Inget kommer någonsin slå Vänner!

- Sista jobbdagen för veckan!!!

Tydligen är det en dålig idé att jobba med knivar då man är supertrött. Ett finger ramlade till och med nästan av och jag har fått byta plåster där 3 gånger, för att det blött igenom, vilket det nästan gjort nu med. Så tänker byta plåster nu igen och sen åka tillbaka till jobbet, HEJRÅ

Upp med händerna, det här är ett rån!

Alltså, what is up med småbarn/bebisar och rån? (smörgåsrån that is)
Så fort barnet är hungrigt - varsågod ett rån!
Så fort barnet är gnälligt - varsågod ett rån!
Så fort barnet ska hålla sig sysselsatt - varsågod ett rån!
Och jag har aldrig någonsin träffat ett småbarn som inte velat ha ett rån, utan alla barn tar emot det med öppna famnar, hur mycket de än ätit innan. 
 
Så, åter till frågan. WHAT IS UP MED SMÅBARN OCH RÅN? Vad är det i dem, som småbarn är så besatta i? Jag har aldrig smakat rån, eller om jag har det minns jag ej smaken, men om jag ska vara helt ärlig ser det inte så aptitligt ut. 
 
Ps.

Folk som öppnar mjölkpaket såhär (hela vägen till slutet av kanten) borde söka hjälp. Det här inte okej. Om ni inte kan öppna en liten flik (så som det SKA vara) använd en förbannad sax, gör bara inte detta. Seriöst, nej.
 

Grillkväll & student

Medan förmodligen alla klasser hade klassfest igår, hade min klass grillkväll/klassmys. Det var underbart kul, vi grilla, spela kubb, babbla på om ingenting och sen bada några stycken! Kommer nog sakna min klass lite under sommaren, även fast jag vanligtvis inte är en sån som saknar saker/folk.


Idag tog storasyster studenten, hon var full och glad. Fast att se henne ta studenten fick mig att otagga att jag också gör det om ett år... Sen åt vi, massor. Så nåt sånt tänker jag inte göra det närmaste året igen, huvva.


KAN DOCK INTE FATTA ATT JAG HAR SOMMARLOV(!!!)
Varar dock inte länge, då jag börjar jobba 8.00 på måndag...

RSS 2.0