- As much as the tongue can not taste the talk, nor can my brain taste the pain of ignorance.

Fördriver min fredagkväll med en fet godispåse från hemmakväll och massor med Death note!
SUPERB ♥♥♥

- Dagens sanning är att jag använder instagram för att stalka peepz, då jag själv inte lägger upp bilder där.

Dagens skämt är då alla instagramsfjortisar som ska hashtag:a TUSEN saker till varje bild de lägger upp, helst irrelevanta hashtags också! typ #instadaily #instaphoto #sweden #hi #yolo osvosv (ps. är inte yolo typ det värsta uttrycket någonsin? jag tror nog det
 
Varför blir din bild så mycket bättre av "liksen" du får av okända människor som hittat din bild via dina tusen hashtags? Mår du bättre om du får 25 likes istället för 15? Om fallet är så, bör du söka hjälp. Seriöst. Har inget emot hashtagare, men attention-hashtagare kan dö.
 
KLICK.

:-)

Kära personer som har blinkande, galna gifs på sin blogg. 
Jag har inte epilepsi, men jag får fan ett jävla epilepsianfall av era äckliga bilder, seriöst sluta.

- I don't mind, if you don't mind.

Idag åt jag langos i regnet, köpte tre munkar (jag som egentligen inte ens tycker om munkar) och två remmar. Ville klämma in en slush däremellan också, men det var så kallt och jag hade slut lösa pengar :-(
 
Nu lyssnar jag på lite Damien Rice och kliar myggbett, åh att klia myggbett är en så tillfredställande, men samtidigt jobbig känsla.
Ska kanske se första batman filmen senare ikväll, ifall jag finner ork. Jonsson sa i vårat två och en halvtimmes långa skypesamtal att den var till och med bättre än Spiderman, så det återstår att se!! 
 
Är pretty tjock i sinnet, men det är ok.
 

Andra augusti tvåtusentolv

Om några minuter ska jag till Luleåkalaset och äta festivalmat för sista gången, det här året! Wiihöö, tagga langos (serro, den ultimata festivalmaten!)
 
Om två och en halv vecka börjar skolan igen, vill bara gråta typ. Hoppas schemat hinner komma ut innan vi börjar om, så jag är förberedd på hur jobbigt mitt sista år på Strömbacka kommer bli(!!!)
Förra året kom schemat i alla fall ut dagen innan vi började, SÅ HÅLLER TUMMAR OCH TÅR!
 
Standard minen. Så fort en kamera åker upp i ansiktet, gör mitt ansikte den här minen per automatik. Och jag hatar det, fulaste minen i världhistorien.

RSS 2.0