FÖLJER JÄTTELEJDA OCH TRÅKIGA BLOGGAR PÅ BLOGLOVIN SÅ JAG SKA KÄNNA MIG BÄTTRE TILL MODS OM MIN EGEN:P

Sitter nu nyduschad, nyskrubbad, nyinsmord i världens fetaste kräm (torra äckliga vinter) i min nyrenbäddade säng! Sängen är alltid tusen gånger skönare vid sånna här tillfällen, vet ej varför...
 
Har även dränkt mitt hår i balsammjölk och glidmedel så det blir mjukt och inte så fruktansvärt torrt som det, precis som min hud, envisas att vara under vintern.. Och ja, GLIDMEDEL. Seriöst, det är den bästa grejen man kan ha i håret, det blir så gudomligt lent!
 
Anyhow  så är klockan för mycket och jag drömmer bara om sommar och Rhodos och gå i shorts. Usch vad jag längtar...
SOVIS NU HEHE.
 

Inte för att vara den som är den, men varsågod; en arkivbild.

 

MY FAVORITE ICE CREAM FLAVOR IS MORE ICE CREAM.

Minns på den gamla goda tiden då jag hade smakat alla ben and jerry's-smaker som finns i Sverige (inklusive de som slutat säljas och de som säljs med pinnglassarna..) men sen kom den där core-varianten och nu ligger jag ju en massa smaker bakom, då jag inte ens smakat en enda core :-(
 
Smakade ju dock den där splitternya smaken förra helgen, Clever Cookies, i tron om att den skulle slå min absoluta favvis half baked, men icket... Den var nog en av de värsta smakerna jag smakat, äckelpäckel. (kanske inte lika hemsk som sorbeterna men still..Skräpa den och ta tillbaka Bohemian Raspberry och Cheesecake brownie istället (eller nån med nougat... ELLER EN GOD SORBET??) hehe.... Hoppas i alla fall att peanut butter cup-glassen är bättre.
 
WÖÖÖWÖ märks det att jag är glassugen eller.... Och att jag gillar att använda parenteser
 
Detta är jag då jag jobbar för Ben and Jerry's och är smakprovare, smaktillverkare och all-inkomsttagare för företaget:):) 
Obs. bilden är inte paintad, den är fotad med en kamera som visar framtiden.

HEJ RUBRIK 123

Hehe gissa vad? Jag städa inte klart rummet utan gick och bakade browniemuffins istället. Helt klart värt det.
 
Delicious fuckers.
 

MÅSTE BARA...

Hehe, skulle bara snabbt kolla lite på datorn och sen sätta igång med städandet, två jobbsökningar och timmar av internet"shopping" senare är klockan sju och motivationen har försvunnit helt. Men kanske borde göra det i alla fall... 
 
Har lite panik över projektarbeterapporten som ska vara klar snart. Har inte ens börjat:-):-) Känns extremt enklare att låtsas bli kidnappad under en period bara så man har en ursäkt att sen vara sen med den... Blä.
 
Jaja, ska göra mig själv stolt och städa nu.... Kudos.
 
Är en arg stegrande häst, gnägg :P

FÖRKYLDIGAST I VÄRLDEN ÄR JAG Å.

Kan faktiskt helt ärligt säga att det ej är mitt fel att jag inte bloggat på ett dygn. Allt är pga. min jäkla ögonkontroll.
 
Inte nog med att jag fick stiga upp tidigt, var tvungen att droppa i ögondroppar som fick mig att vilja skära ut ögonen för att sen få leva med världens värsta huvudvärk i hundra timmar. Ett tag var jag till och med halvblind och fick blunda/hålla för ögonen för att inte bli sönderbländad av allt ljus. Wöö. Aldrig igen. Ska tvärvägra nästa kontroll.
 
Känns inte okej att det är tisdag nu, måste ta tag i mig själv och göra bort skoluppgifter samt städa mitt rum som är helt kaos. Men först ska jag snyta mig och sen sova jäääääääättelänge!
 
Ps. Sett klart allt av American horror story nu, är helt ledsen. Vill ha mer. Vill ej vänta till oktober (eller när det nu är) då säsong tre kommer. :-(:-(:-(
 

MEN VAD SKA MAN ÄTA ÄR DÅ MIN FRÅGA.

Har spenderat min dag för det mesta framför American horror story, jäklar vad jag älskar den serien (oki ska sluta tjata om det...) 
 
Imorgon måste jag upp tidigt, eller åtminstone tidigare än vad jag vill, för ögonkontroll på sjukhuset. Blä. Ska till och med he ögondropparna inför besöket själv:-):-) Kommer nog gå jättebra då det känns som att droppa ner syra i ögonen:-):-):-)
 
Nä men ska gå och pillra ner lite krubb i min mage nu innan jag går och sover. Godnatt!
 
Har inga bilder att förse er med, så njut av denna underbara gif på världens snyggaste. (kommer aldrig att bli less)

SKA I ALLA FALL FÖRSÖKA ATT INTE SOVA TILL FEM IGEN, FÖRSÖKA.

Nu är American horror story inte lika läskigt längre. Var nog bara de första avsnitten. Eller så har jag vant mig, vet som it. Den äger dock som satan, i klass med Game of thrones, nästan bättre... Tror jag..
 
Något jag däremot vet är att jag blivit jättekär i Tate i serien. Jättejätte. Fuck Michael och Matty och alla andra karaktärer jag stött på i olika serier och blivit förälskad i. Dom är inget mot Tate. Eller Evan Peters som han heter IRL. Helt perfekt ba nom. Paxar han så fort han dumpat Emma Roberts (lovar han gör det för mig). 
 
 
Nu ska jag sova och drömma om vårat liv tillsammans.

INSANITY IS THE NEW SEXY, TYDLIGEN.

Har börjat se American horror story, som överraskade mig riktigt positivt! Supergrym serie! 
 
Dooooock får jag ta någon paus under varje avsnitt för jag håller på dö av skräck. Brukar älska alla sorters skräckfilm (trots att jag är världens pussy och alltid blir superrädd) men American horror story är den läskigaste skiten jag någonsin sett. Men den är sååååå bra och jag överlever nog, hoppas jag (och kanske kan muta Corre att mysa).
 
Drar ett till avsnitt nu innan det blir middag (tror den är på G? låter då så...)
 
^ Yes I most certainly want to.
 

ÄR INTE ENS HUNGRIG, VAD ÄR FELET DÅ EGENTLIGEN

Vaknade alltså ungefär nu. Klockan fem. På dagen. Har sovit mer än 15 timmar och huvudet vill bara explodera, känns som jag blivit på nytt född och allt som har med ljus att göra är helt nytt igen. Är inget jag rekommenderar, faktiskt.
 
Vill somna om, gå i dvala och sova bort hela lovet. Hehe har 52 olästa blogginlägg och 8 snaps jag ska roa mig med att kolla på nu!
 

THIS IS FUCKING AWESOME.

Lugn och skön skoldag, sånt älsk man!
Slutade också mer än en timme tidigare och slapp köra debatt, underbart!!
 
Nu har jag lov i 12 dagar vilket äger en jäkla massa och ska fira med att se sista matrix-filmen. Kanske orkar gå ner och hämta mitt godis, men tvekers.
 
Har även en sån här jävel i frysen. Hoppas den smakar som slutet av en regnbåge, rosa fluffiga moln osv.
 
Har även en böghand, men det gör ingenting.

ALL MAKT ÅT MOBILINLÄGG

Fredag, I love you.




DAGENS GULDKORN VAR DOCK ATT LUNCHEN ERBJÖD PLÄTTAR OCH KESO!

Är jättesugen på hallonkvarg. Och hallongröt. Och daimglass och åh.
 
Tänkte sova, även fast jag i princip bara har sovit ända sen jag kom heim. Om jag hade pluggat nu hade jag kunnat få sovmorgon, men känns ej värt så far hellre till skolan tidigt och sover nu. Är i alla fall underbart skönt att det blir lov imorgon!
 
Ps. inget säger makt mer än att ha en jäkla massa följförfrågningar på instagram, för att bara kunna deny:a dem alla. Förstår inte ens varför de vill, lägger ju inte ens upp bilder. Den är dold av en anledning!! Mvh.
 

DU ÄR SÅ YEAH, YEAH WOAH, WOAH.

Bästa onsdagen på länge!
Fick waldorfbuffé till frukost/lunch, sen traska jag på stan med syster och fyndade två halsband, ett linne och en tröja för typ nästan inga pengar alls! Sen köpte mormor mig vääääärldens mysigaste vantar. 
 
Återvände till Bälinge, fikade semla och kaffe (hehe gjorde det igår med, inge fel å va tjock:P) och jättesnart ska jag återvända till mitt tråkiga hem. Det suger. Måste duscha. Skola imorgon. Jobbigt, men sen är det lov i nästan två veckor för mig, SKÖNT!
 
"I got diamonds in my chain" som Mac Miller skulle ha sagt.

MIN SYSTER VILL SOVA, MEN HE BLEV IT

Shit pommes har glömt att blogge.
 
Idag har jag:
- Fått min studentklänning (och den satt perfekt, WIÖÖÖÖ!!)
- Farit till Luleå och chillar där jävlat n-u.
- Skrivit ett CV och letat upp sommarvik-places i Luleå.
- Sett klart Matrix reloaded (som förövrigt ägde, precis som första filmen)
- Hehe har gjort annat som jag har glömt bort
- För dom är inte så viktiga egentligen.
- Utom att jag fått studentklänningen, för det var nääääis.
- Det här är inte ens riktiga punkter, vad gör jag?
 
Imorgon ska jag upp tidigt (eller relativt tidigt för att inte sova nu vid 4 på natta) och rida polle. Kommer flyga av och bryta alla ben och bli rullstolsbunden och få mat i flytande form genom sugrör för resten av livet. Värt det. Fast inte, för hästar stinker och då kommer jag stinka mer än vanligt då jag far därifrån som extra minus:-(
 
På plussidan har jag och syster vandaliserat mormor och morfars inköpslista med goda items, så vi får i alla fall äta upp allt vi tränat bort i stallet x2 då vi kommer hem igen. Gött. Man älsk ju mat.
 
 
Jag i min "inte alls dit-photoshopade" ridhjälm. Sitter lite sned och ser ut som en utvecklingsstörd keps. Men är lite #yolo #swag så är ok.

JAG SKRIVER SÅ MÅNGA INTERNA SKÄMT PÅ BLOGGEN, ATT FOLK MÅSTE TÄNKA ATT JAG ÄR HELT SPEC.

"Lol ägda som har skola imorgon wöwöwöwöwö ska tänka på er när jag ligger hemma och sover.. not xDD" tyckte Samuel att jag skulle börja detta inlägg. Är ju i och för sig 100% sant, men är faktiskt snäll (nä...)
 
Varit degsöndag idag, sov till tre sen har jag sett "The Matrix" och ätit allt som finns i kylen/skafferiet. Det e najs. Ska till Luleå imorgon och sova där, rida pollar och leva livet:P
 
Hörs!
 
Inget fel på duvor... Är en fin fågelart:-):-)
Kan leverera brev och grejer (utom i harryp, för dom har ugglor)

ÄR PROPPMÄTT OCKSÅ, FATTA MYCKET MAT DET FANNS HOS JENNY.

Haft en superbra lördag! 
 
Spenderade förmiddagen i Älvsbyn (och gårdagen också, vilket ägde. åt pizza från aramo och tryckte socker och fett hela kvällen lång efter det. tur man har en så fin vän som gillar hälsosam mat lika lite som en själv) och vid tre åkte jag till Piteå för att sen följa hem Hasse till hennes crib:P Blev bjuden på chips och te och fick en b&j's!!!
 
Sen åkte vi vidare till Jenny vid åtta för knytkalas/klassmys där vi såg mello och mest bara prata hela kvällen, vilket var riktigt kul/trevligt/mysigt/nödvändigt/bordegörasomtjo. Tycker om min klass så bra!
 
Nu är jag hemma och är dödstrött, så ska nog somna in i en evighet cirka nu.
 
Kolla vi hade tända ljus och allt -------->

OJ NU KOM MAMMA HEM

Nice med helg, även fast jag inte borde få skol-klaga..
 
Ikväll blir det nog aramo med en anka. Älskar ju aramo. Inte lika säker på om jag gillar ankor dock... Oooooch kan mitt hår torka snabbare, vänligen Hannah.
 
Åt två solskensbullar när jag kom hem, säg inte till mamma.
 
Färgade håret grönt och böt frisyr, fint va?:)

VAR NÄRA ATT JAG FOR TILL SKOLAN I MIN SOVTRÖJA, CIRKA "5 SEKUNDER-NÄRA"

Varit en mycket skön torsdag.
Och både Matte och Hasse fråga om jag ville bli deras valentin! HEHE råflyt.
 
Vill gå och sova nu och tror nästan jag kommer göra det pga. är ungefär tröttast i universum. Fredag imorgon, vilket gillas - speciellt för jag slutar en och en halvtimme tidigare än vanligt!!
 
Här får ni bilder på mitt absolut bästa beroende:
 
 
Ps. fick även en fin alla hjärtansdag-hälsning av min älskade älskare snapchat. Naw:P

GODNATT BRÖDER

Känns bra efter man varit och storhandlat, som man kan äta vad som helst i hela världen till frukost typ. Var på tre olika mataffärer till och med!
 
Skola imorgon, känns jobbigt och konstigt. Känns som måndag. Skönt med helg snart efter att ha haft långhelg. Teoripaketet är mitt livs bästa val!
 
Hjärtedagen imorgon och mor har inhandlat choklad och så är det fiskpinnar till lunch, kan knappast bli bättre!
 

VARIT TRÖTT HUR LÄNGE SOM HELST MEN INGET FUNGERAR JU


OJ MEN KOLLA PÅ KLOCKAN

Vill spamma min blogg med blinkande gifs och galna bilder. Allt för att slippa detta jäkla plugg. Får i alla fall lite hjälp av gölligaste Jacke. Pärlig. 
 
Åh fick just ett sms. Och en snap. Och ett liv på candy crush. Ska skriva om mitt liv som buddhist nu. Skulle behöva börja bli snäll ifall jag skulle gå med i deras sekt. Fan jobbigt. 
 
Och ps. har förövrigt ätit två semlor idag. Brutala magsmärtor och no regrets.
 
 
 

NÄ MEN VAD GÖR MAN LIKSOM

Usch vad äckligt det genomskinliga skalet runt apelsinklyftorna är. Och usch för att min studentklänning var slutsåld (märkte de såhär 5 dagar efter beställningen) så fick beställa en ny på ebay som jag förmodligen kommer få sy in. OH WELL.
 
Kollar på lägenheter och vill ba gråta över att det kommer strula massor om jag vill ha en att börja bo 1 juni (och ja det måste jag, för är en bortskämd snorunge som bor på landet och får inge jobb sen om jag bor kvar där:P)
Ps. vet du älskar mig och jättegärna vill bo i en fin trea i stan med mig hasse:::):):)
 
MÅSTE PLUGGA och behöver biljetter till candy crush. Chuck är ändå rätt bra, har ju bara inte sett sista säsongen och ingen hittar röda trådar här it.
 
 

TWO DRIFTERS, OFF TO SEE THE WORLD. I'M NOT SO SURE THE WORLD DESERVES US.

Usch har blivit så lat. För lat. Får göra något åt det... Sen.
 
Klockan är för mycket och är så lättad att jag bara kan vara hemma och sova hela dagen imorgon. Och plugga. Måste faktiskt plugga också...
 
 

I GOT 99 PROBLEMS BUT CANDY CRUSH SAGA AIN'T ONE.

Haha... blev för less att förlora candy crush, så hacka spelet så jag fick oändligt med speldrag. Är ingen dålig förlorare, en dålig vinnare numera däremot!!!
 
150 drag är inte nådigt :):)

GÖR ALLT FÖR LITE ITEMS OCH LIV TJO

Är så himla arg över att candy crush saga är ett äckligt, omöjligt, jättebög spel som är inte går att sluta spela, så tänker inte ens blogga om nåt annat. DÖ, MEN ÄNDÅ INTE FÖR VILL SPELA MEN VILL HA OÄNDLIGT MED LIV OCH DRAG PLS.
 
"Tack för att du spelar vårat spel även på din mobil" 

MEN NU DRUTTAR MAN TILL HEMMAKVÄLL OCH KÖPER LÖSGODIS GÅNGER SIN EGEN VIKT I KVADRAT.

Min fina låda. Min tuta, min kapsylöppnare,mitt söndriga champagneglas OCH MIN FINA STUDENTMÖSSA.
 
Ska ha mössan såhär, för alla coola kids har ju kepan på sne:P
fanfulastivärlda

HAR EN ÄNGEL SOM SÄGER LOL I BAKGRUNDEN.

Woooh, fick min studentmössa + studentitems idag! Dock hade mitt champagneglas gått sönder, men det löste sig och ska få en ny hemskickad!!
 
Slutar snart (och hoppas jag får gå tidigare så jag hinner med tidiga bussen) och eftersom denna lektion suger, läser jag recensioner på hotellet som vi ska bo på under vår studentresa i maj. Får lite delade uppfattningar, men förhoppningsvis är inte maten och rummet lika dåligt som det sägs. Frukostjuicen ska tydligen vara god åtminstone:P

Arkivis på mig och världens mysigaste. (JAPP, ni får hantera arkiv-och tumblrbilder när jag är på skolen:P)

FÖRSTA OCH SISTA SKOLDAGEN I VECKAN IMORGON DÅ, LYX OMVÅRDNADS

Blev inget Umeå för min del idag, sög ganska mycket sådär då jag faktiskt ville fara...
 
Finns inget att berätta om min dag, för inget roligt har egentligen hänt, städat rummet, fått lillasyster att sälja toapapper åt mig (kom å köp, har tre balar kvar:P)
 
 

 

SKA SMAKA SMÖRBULLAR SNART, MHHH VAD JAG ÄLSKAR ATT VARA TJOCK

Vill säga att föreläsningen var jätteintressant och den skulle säkert varit det också om NORRMANNEN INTE PRATA JÄVLA DOWNSNORSKA SOM INGEN FATTA?!
Ok, fatta faktiskt det stora hela men han mumlade som om han inte gjorde annat om dagarna....
 
Jaja, även fast jag inte haft skola nå är jag helt död och vill ha helg. Hade aldrig klarat av att vara en soldat, som en sidebar sådär.
 
En annan sidebar är att studentmössorna tydligen har kommit och för att fira det har jag beställt min studentklänning WIIE!
 
För snygg ens.

TJENA IDAG ÄRE ONSDAG

Dagen har varit bra, ska göra middag nu. Hoppas ni också har haft det bra. Mvh Hannah:)
 
Ok, ska på föreläsning på en halvtimme OCH ÄR STRESSIGT SOM EN MOTHERFUCKER. (Jo, är därför jag bloggar, för att öka stressen lite sådär:P)
 
 
Arkivis på mig och mitt vapen.

KOMMER JU KISSA PÅ MIG OM JAG SKA SITTA OCH FUNDERA UT VAD MIN RUBRIK SKA VARA, SÅHÄR HIMLA LÄNGE.

Ser en film som är jättebög. Vet inte varför jag inte stänger av den, då den sög till och med från första början. Har för lite och göra kanske. Fast har egentligen ändå så många saker som måste göras bort. Blöööö..
 
Är kissnödig i alla fall och hungrig. Får göra nåt åt det då filmen är över. 30 min kvar. Taggar!
 
Hitta en ganska sådär jättesnygg bild på mig. Varför har den bara skräpat bland mina dokument tills nu ens...:):)

CORNFLAKE SLUTA KLÄTTRA PÅ MIG, JAG ÄR INGET BERG DU KAN BESTIGA

Idag har jag städat huset hela dagen, blä vad jobbigt.
 
Igår försvann internet och så även meningen med livet, trodde det var ofixbart men då jag steg upp imorse funka det normalt. SKÖNT. Var nära att vidta drastiska åtgärder... (utöver att jag ringde typ alla nördar jag känner..)
 
Nu springer vi till ica, SES
 

MEN JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE, JAG HAR GLÖMT DIG EN VACKER DAG.

Vaknade strax innan åtta för att kunna till happis redan vid nio! (vi åkte dock ej förrän halv tio, men sånt hör väl till...)
Sov nästan hela vägen dit, skööööönt. Gjorde sen sånna där haparanda-grejer: gick på ikea, gick på candyworld, åkte till finland, slösade mors pengar.
 
Hade färdkost och var mer uppskattat än man kan tro. (Ps. hade munkar och delicatobollar också HEHE)
 

Fick nya pjucks av morski och visa alla på snapchat :P
 
Åkte sen rymdraket som jag otroligt nog fick plats i (!!!) Tog mig dock nästan inte ut sen... Sen bjussade mamma på en pläd, en nattlampa och en tavla från ikea. Icket dåligt!
 
Var beräknat att vara hemma vid middagstid, men tio rullade vi in på uppfarten efter ett frisco på max. Ikeaköttbullar och frisco samma dag, är fan bortskämd!

HELL I DON'T KNOW YOU ANYMORE.

Nu är jag fast i samma dilemma som jag alltid får efter ett tag.
Har sett klart alla säsonger av Prison break, så nu har livet tappat all sin mening, vet inte vad jag ska göra med det längre. Har ju dock prison break-filmen kvar, som tur är, men sen då????
Åh, kan det inte bara bli 31 mars så tredje säsongen av game of thrones börjar om igen. Finns fan inget bättre.
 
Imorgon blir det inget sova ut, fastän jag är ledig, för ska till ikea och äta köttbullar tills jag spyr. Blir super!
 
Tre saker jag älskar på en bild: lakritsklubbor, mörkrött nagellack och att ha swag:P

AA, NOG ÄR DET SÅ NOG.

Förstår verkligen inte hur jag kan vara så sjukligt trött hela tiden. Vill bara sova en hel vecka i sträck. 
Skönt att vara ledig till torsdag tho.
 
Åt som sagt kycklingtacos med mina brollor. Gött men saknades gräddfil :(:(
 
Och här är en snapchat-bild jag skickade till någon för några dagar sen. Lovar de som äger snapchat kommer inom en snar framtid höra av sig och vilja anställa mig för något slags foto/modelljobb, för ljuger jävlat inte när jag säger att mina bilder alltid äger (och är jättefina).

I LOOK TO MY ESKIMO FRIEND, WHEN I'M DOWN, DOWN, DOWN.

Ursäkta för mitt bloggohyffs. 
 
Vaknade klockan två och åt frukost; gröt, te och keso/ägg-mackor. Riktigt supermätt nu..
Har FF hela helgen nu, riktigt nice. Blir kycklingtacos till middag sen också, ännu mer nice.
 
Känns som att jag har en hjärtattack nu, så ska se prison break och ligga ner. SES
 
Prata om fula/tjocka småbarn/bebisar igår med klassen, var båda... Och dum med saxen också (speciellt i håret)

RSS 2.0